| Budova Mizukage | |
|
+8Liya de Seiryu Shinju Mamoru Akiyo Yamada Tasu Hyuuga Shizuka Yoru Hitomi Yamada Reina Kana Ichigo Uchiha 12 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Takeshi Chuunin (C-Rank)

Počet príspevkov : 12 Join date : 07.06.2011
 | Predmet: Re: Budova Mizukage Št jún 09, 2011 8:12 am | |
| Vojdem priamo za Mizukagem. "Dobrý deň, volám sa Takeshi a som chuunin z Kirigakure no Sato. Prišiel som sa spýtať, či máte pre mňa nejakú prácu." Posadím sa a čakám na odpoveď. | |
|
 | |
Haruka Mizukage (S-Rank)

Počet príspevkov : 246 Join date : 18.05.2011
 | Predmet: Re: Budova Mizukage Št jún 09, 2011 8:30 am | |
| "no možná by se tu něco našlo" usměju se mile a začnu se prohrabovat ve spisech "co takhle venčení psů" usměju se chvilku jsem počkal a potom jsem se rozesmál "ne to byl vtip" utnul jsem "no na loce se nám usidlili nejací ninjové jdi tam tam bude čekat ještě jeden ninja ten ti pomůže" usměju se a ukažu na dveře | |
|
 | |
Takeshi Chuunin (C-Rank)

Počet príspevkov : 12 Join date : 07.06.2011
 | Predmet: Re: Budova Mizukage Št jún 09, 2011 8:44 am | |
| Vstanem a usmejem sa. "Hai." Prejdem k dverám a potom už opustím miestnosť. >presun< - citácia :
- loce
Čo to prosím je? Ďakujem. | |
|
 | |
Reina Kana Jounin ( Hlavný medik - Nibi A-Rank)

Počet príspevkov : 725 Join date : 09.04.2011 Age : 29
 | Predmet: Re: Budova Mizukage Pi jún 10, 2011 12:54 am | |
| asi louka | |
|
 | |
Haruka Mizukage (S-Rank)

| Predmet: Re: Budova Mizukage Ne jún 12, 2011 7:02 am | |
| promnu si oči "asi se stavím z reinou" usmeju se do stropu hodím na sebe svůj plašt svůj klobouk a odéjdu *přesun* | |
|
 | |
Ichigo Uchiha Sannin (S-Rank)*HA

Počet príspevkov : 308 Join date : 08.04.2011
 | Predmet: Re: Budova Mizukage Po jún 13, 2011 3:26 am | |
| Objavily sme sa v kancelárii kde nikto nebol tak sme šli za reinou či nevie kde je _________________ Eternal Mangekyo Sharingan Odolnost voci Genjutsu a inym veciam co ma dokazu ovladnutJutsu- Spoiler:
Trieda S Kuchiyose: Edo Tensei Jikūkan Idō Yamata no Jutsu Susano´o. Tsukuyomi Amaterasu Amaterasu Shield
Trieda A Kuchiyose: Sanjū Rashōmon Rasengan Chidori Kuchiyose : Manda
Trieda B Mandara no Jin Kusanagi no Tsurugi: Kū no Tachi Sen'ei Tajashu
Trieda C Sen'eijashu Katon: Gōkakyū no Jutsu Jagei Jubaku
Trieda D Shunshin no Jutsu
Trieda E Vsetky zakladne
| |
|
 | |
Shizuka Yoru Jounin (S-Rank)

Počet príspevkov : 853 Join date : 09.04.2011 Age : 29
 | Predmet: Re: Budova Mizukage Št jún 16, 2011 4:42 am | |
| Přišla jsem do kanclu. Pořád jsem měla henge, nechtěla jsem ni ponechat náhodě. Zaklepala jsem. Nikdo neodpovídal. Otevřela jsem a vešla dovnitř. Nikdo tam nebyl. Super. pomyslela jsem si. Začala jsem tam prohledávat všechny šuplíky. | |
|
 | |
Shizuka Yoru Jounin (S-Rank)

Počet príspevkov : 853 Join date : 09.04.2011 Age : 29
 | Predmet: Re: Budova Mizukage Št jún 16, 2011 5:13 am | |
| Našla jsem nějaké papíry. Složila je a schovala do vnější kapsy. Rychle jsem z tama odešla. | |
|
 | |
Nawaki Uzumaki Jounin (B-Rank - Kyuubi)

Počet príspevkov : 31 Join date : 21.06.2011 Age : 28 Bydlisko : Trenčín
 | Predmet: Re: Budova Mizukage St jún 22, 2011 12:43 am | |
| | |
|
 | |
Reina Kana Jounin ( Hlavný medik - Nibi A-Rank)

Počet príspevkov : 725 Join date : 09.04.2011 Age : 29
 | Predmet: Re: Budova Mizukage St jún 22, 2011 1:32 am | |
| na jeho stole vyrostl krystal a v něm byl vzkaz - Spoiler:
potuluje se tu nukenin zabil jednoho stráže u brány je nebezpečný stabilizovala jsem ostatní, ale měl by jsi s tím rychle něco dělat, mám u sebe případ tak jsem tam REina
| |
|
 | |
Haruka Mizukage (S-Rank)

| Predmet: Re: Budova Mizukage Št jún 23, 2011 10:03 am | |
| pomalu vyjdu schody ke kanceláři "co tu chcete" otážu se podedizřívávě" odštouchnu ho vejdu do kanceláře vytáhnu vzkaz přečtu si ho "hmm zajamevé" usměju se "a vy tu chcete co?" | |
|
 | |
Ken´ichi Akatsuki (S-Rank)

Počet príspevkov : 140 Join date : 13.06.2011
 | Predmet: Re: Budova Mizukage Št jún 23, 2011 10:53 am | |
| Prišiel som do budovy s nadávkami a sklopeným pohľadom. Pri ceste som rozmýšľal. Moje zmýšlanie, povaha, charakter prešiel základnou zmenou. Rozhodol som sa byť shinobi... Shinobi bez citov a akýchkoľvek iných pocitov. Nechcel som byť človek. Chcel som sa stať nemilosrdným zabijakom. Bezcitná zbraň v rukách niekoho kto ju potrebuje. Vošiel som do kanclu a zdvihol som hlavu na Mizukageho. Tajomne som sa usmial. Dal som si na xicht starú ANBU masku. Vraciam sa! Nebude vadiť, že zabijem každého kto mi vstúpi do cesty? Masku si dám dole a dám si ju za opasok. Alebo som v dedine kde sa ako debil budem musieť riadiť pravidlami!? Zadívam sa na neho. Oči som mal podliate krvou. Z pravého oka mi tiekla krv. Zo zápästia mi vyletela ostrá kosť. Prišiel som k stolu. Som príslušník klanu Kaguya. Ken´ichi. Žiadam aby ste ma pridelili do vašej osobnej ochranky. Viem, že Akatsuki a Kiri majú medzi sebou spojenectvo. Ja som z Akatsuki! Z baťohu vytiahnem plášť. Rozhodol som sa byť zbraňou ktorá nemá citi. Potrebujem niekoho kto ma môže využiť. Niekto silný. Ako ty! Usmejem sa a aktivujem sharingan a byakugan. Využi ma! Zacerím sa. | |
|
 | |
Liya de Seiryu Jounin (B-Rank)

Počet príspevkov : 41 Join date : 11.04.2011
 | Predmet: Re: Budova Mizukage Ut júl 05, 2011 1:04 pm | |
| Prišla som do budovy a našla dvere k Mizukage tam som zaklopala a čakala som. | |
|
 | |
Haruka Mizukage (S-Rank)

| Predmet: Re: Budova Mizukage St júl 27, 2011 12:51 pm | |
| "ty jo ja se nudím" usměju se vstanu vyjdu pred stůl dopiju šalek čaje hodím na sebe muj Kage plašt vyjdu pred zrcadlo "hmmm dneska mi o sluší" začnu se nahlas smát "no nic ja nekam jdu" a pomalu odejdu z kancelaře i z budovy chvilku se rozhližím kam pujdu po chvilce premyslení odejdu | |
|
 | |
Sponsored content
 | Predmet: Re: Budova Mizukage  | |
| |
|
 | |
| Budova Mizukage | |
|